Restaurants in de buurt

De Bosrust

De naam “De Bosrust” klinkt bij véél wandelaars, fietsers en kinderen zeer bekend in de oren. Gelegen op ong 700 m van onze hoeve is de Bosrust  dan ook bekend als één van de gezelligste en meest kindvriendelijke eetgelegenheden in de verre omgeving. Temidden inde Uilse bossen te Essen doet De Bosrust zijn naam alle eer aan, daarom kiezen nog steeds talloze fietsers en wandelaars De Bosrust als hun rustplaats uit! Ook is deze brasserie voorzien van een prachtige speeltuin en een mooie minigolf.

De Kiekenhoeve

De Kiekenhoeve is een gezellig plekje aan de rand van Essen waar je je als vanzelf thuis zult voelen. Neem plaats op het terras van dit gezellige restaurant in het groen en geniet van het zonnetje of zoek een plekje binnen in het restaurant als het te fris is om buiten te zitten. Als je het restaurant binnenstapt is het net of je een gezellige boerenwoning binnenstapt. Het gebruik van veel hout, geruit tafellinnen, verse bloemen en andere leuke details zorgen voor deze authentieke en gezellige sfeer in het restaurant. Ook de menukaart is aangepast aan de sfeer die in het restaurant hangt. Zo kun je hier genieten van heerlijke verse streekgerechten. Niet zo’n fan van de Belgische specialiteiten? Dan is er gelukkig genoeg ander lekkers te vinden voor je op de menukaart. Je zult hier hoe dan ook genieten. De Kiekenhoeve is de perfecte plek om even uit te puffen na een flinke wandeling of een fietstocht door de mooie omgeving.

Restaurant Kir Royal

Restaurant Kir Royal, ontmoetingsplaats voor liefhebbers van sfeerrijk genieten. Ontspannen genieten van een heerlijke lunch of een fantastisch diner. Achteroverleunen met een goed glas wijn. Een sprankelend feest met uw familie, vrienden of zakenrelaties. Kir Royal biedt culinaire hoogstaande kwaliteit en een wereldse wijnkaart. En dat alles voor een redelijke prijs. Onze persoonlijke aandacht en oog voor detail doen de res

Taverne Den Engel Nieuwmoer

Nu is de zaak geëvolueerd en beschikt over een uitgebreide lunchkaart en tal van seizoensgebonden gerechten waarvan u kan genieten in een sfeervol kader. Door hun snelle service kan u rustig genieten van uw lunch.